logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten_listview-bg

Diensten

‘Wij geven elke klant een unieke beleving bij het kopen van een auto bij ons’

- Team Holland Car Company

Detailing

Detailing is het restaureren van de auto, maar dan met de huidige lak en materialen. Dit doen wij door middel van reinigen, polijsten, lakverzegeling (Glascoatings) en leerreiniging.

Polijsten
Door wasstraten, wassen met de hand en invloeden van het milieu (luchtvervuiling, asfalt, regen, etc) wordt de lak aangetast. Door middel van polijsten wordt er een minuscuul laagje van de lak gehaald, waardoor de lak weer krasvrij wordt en de volledige glans weer terug naar boven komt. HCC holland car company verdiept zich in de 'detail-wereld' en biedt daarom polijstbehandelingen aan.

Glascoating
Dé optimale lakbescherming
De lak van uw auto staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, Uv-straling, biologisch en chemisch vuil, etc. Voor een optimale bescherming van de lak is een speciale coating nodig. In tegenstelling tot wax- of nanocoatings geeft onze glascoating een zeer langdurige bescherming. Een dubbele glascoating beschermt zelfs nog beter.

XPEL PPF beschermings-folie
Op veel auto's passen wij XPEL Paint Protection Film toe, afgekort PPF. Deze polyurethane folie beschermt het lakwerk van uw exclusieve auto tegen beschadiging door steenslag, vogelpoep, wegvuil, strooizout en andere invloeden van buitenaf.

De speciale samenstelling maakt dat PPF zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of andere beschadigingen in enkele minuten verdwijnen. Onder invloed van warmte (zonlicht of warm water) trekt XPEL PPF weer strak, zodat opnieuw een glad en als nieuw oppervlak overblijft.

Leerreiniging
Wanneer de auto nieuw de showroom verlaat, is het leer nog mooi mat. Op den duur wordt het leer vaak glimmend door vuil en verliest het zijn oorspronkelijke kleur. HCC holland car company biedt leerreiniging aan, om zo uw leer weer in nieuwstaat te krijgen.


Neem contact met ons op

memberdetails1
Werkplaatsreceptie

Corjan Post

Full-service in het topsegment

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
Morgen Internet - Zorgeloos website