logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten_listview-bg

Diensten

Onze Diensten

Meer dan alleen auto's verkopen. Wij bieden de volgende diensten aan, om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u.

d-listview-1

Verzekeren

Ook voor het verzekeren van uw exclusieve auto biedt Holland Car Company goede mogelijkheden. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusieve voertuigen en klassiekers.

Lees meer
d-listview-1

Financieren / Leasen

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie. Financial Lease, Private Lease en Full Operational Lease behoren tot onze mogelijkheden.

Lees meer
d-listview-4

Zoekopdracht

In het topsegment heeft Nederland soms een te klein aanbod. Daarom bieden wij u mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons neer te leggen.

Lees meer
HCC_10_other_image_15713125961894614883

Werkplaats afspraak plannen

Neem voor het plannen van een werkplaats afspraak direct contact met ons op!

Lees meer
w-list-1

APK-keuring

Een geldige APK is verplicht. Wij voorzien uw auto graag van een nieuwe APK. Tevens doen wij altijd een extra controle op de vloeistoffen.

Lees meer
w-list-2

Onderhoud

Tijdig onderhoud is essentieel voor de staat van uw auto. Wij werken volgens fabrieksschema en zorgen er ten alle tijden voor dat wij eerlijk advies geven.

Lees meer
w-list-3

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Holland Car Company in Moordrecht.

Lees meer
d-listview-3

Detailing

Detailing is het restaureren van de auto, maar dan met de huidige lak en materialen. Dit doen wij door middel van reinigen, polijsten, lakverzegeling (Glascoatings) en leerreiniging.

Lees meer
w-list-4

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

Lees meer
10_content_image_15695813262144855639

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Lees meer
11_content_image_1569581437659398127

Uitlijnen

Uitlijnen is niet alleen belangrijk voor het rijgedrag van de auto, maar ook voor de slijtage van uw onderstel en banden. De juiste uitlijning zorgt er dus voor dat uw auto rijdt zoals deze hoor te rijden en voorkomt onnodige slijtage.

Lees meer
10_content_image_15695813262144855639

Bandenservice

De banden van uw auto zijn het enige contactpunt met het wegdek. Daarom is het dus altijd belangrijk om over de juiste banden voor uw auto te beschikken.

Lees meer
11_content_image_1569581437659398127

Remmenservice

Uw remsysteem, één van de belangrijkste punten van uw auto. Om ervoor te zorgen dat u ten alle tijden veilig onderweg bent, is het belangrijk om de remmen altijd goed te controleren en deze bijtijds te laten vervangen.

Lees meer
HCC_4_other_image_1569569324121623345

Alarmsystemen

Wij bouwen VbV / SCM goedgekeurde alarmsystemen in. Tijdens het wachten in onze lounge voorzien wij u graag van wat te drinken. Ook kunt u een kijkje nemen bij ons aanbod van exclusieve auto’s.

Lees meer
HCC_WerkplaatsAfspraakPlannen2

Akrapovič uitlaatsystemen

HCC holland car company is dealer van Akrapovič uitlaatsystemen.

Lees meer
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
Morgen Internet - Zorgeloos website